Izvor: Pančevac-online.com, 01.Dec.2022, 11:55

OVO JE MILA, MAJKA PRVOG SINA MARINKA ROKVIĆA! Dario: Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla

Pevač Marinko Rokvić, koji je preminuo pre nešto više od godinu dana posle teške bolesti, iza sebe je ostavio trojicu sinova, Daria, Nikolu i Marka. Nikolu i Marka je dobio u braku sa Slavicom, dok je Dario njegov prvi sin kog je  1984. godine dobio u vezi sa Milom. Ljubav Marinka i Mile nije završila […] The post OVO JE MILA, MAJKA PRVOG SINA MARINKA ROKVIĆA! Dario: Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.