Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jul.2023, 15:20

OTAC JOJ JE BIO MUSLIMAN A MAJKA ĆERKA POPA Kao beba ostavljena je u Zvečanskoj, a danas je doktor nauka i profesor u pančevačkoj Gimnaziji! FOTO i VIDEO

Uz ime Aleksandre Mihajlović danas stoje brojne titule i zvanja – književnica, profesorka srpskog jezika, uskoro doktor nauka, supruga, majka, još malo i baka, a toliko toga je stalo u njen život pre nego što je postala sve nabrojano po čemu je većina danas poznaje. Malo ko, sem njoj najprisnijih ljudi, zna da je prvih […] The post OTAC JOJ JE BIO MUSLIMAN A MAJKA ĆERKA POPA Kao beba ostavljena je u Zvečanskoj, a danas je doktor nauka i profesor u pančevačkoj Gimnaziji! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.