OSNOVNI I VIŠI SUD U VRANJU: Spisi predmeta okrivljenog Dejana Nikolića nestali su i nisu pronađeni posle svestranog traženja

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jul.2023, 15:34

OSNOVNI I VIŠI SUD U VRANJU: Spisi predmeta okrivljenog Dejana Nikolića nestali su i nisu pronađeni "posle svestranog traženja"

Osnoivni i Viši sud u Vranju potvrdili su da su spisi predmeta koji se odnose na okrivljenog Dejana Nikolića Kantara nestali, te da su formirani novi, kao i da će biti podnete krivične prijave protiv NN izvršioca ovog krivičnog dela. - U vezi sa Vašim zahtevom za informacijama, obaveštavamo Vas da je dana  20.07.2022.godine V.F.predsednika Višeg suda u Vranju, usmeno  obavestio predsednika Osnovnog suda u Vranju, da spisi predmeta ovog suda K.br.239/23, u kom predmetu svojstvo okrivljenog ima Dejan Nikolić iz Vranja, zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz čl. čl. 138 st.2 KZ,  koji su Višem sudu u Vranju dostavljeni...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

SKANDAL U SUDU U VRANJU! Misteriozno nestao predmet protiv osuđivanog kriminalca: Pretio novinarima, osuđen na 18 meseci, a sada iščezli SVI SPISI!

Izvor: Blic, 21.Jul.2023

Osnovni i Viši sud u Vranju potvrdili su da su spisi predmeta koji se odnose na okrivljenog Dejana Nikolića Kantara nestali, te da su formirani novi, kao i da će biti podnete krivične prijave protiv NN izvršioca ovog dela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.