Izvor: 025info.rs, 18.Jul.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠ Isa Bajić Kula dodeljena sredstva na konkursu Ministarstva pravde

Ministarka pravde Nela Kuburović uručila je, 14. jula, ugovore dobitnicima Konkursa za dodelu sredstava prikupljenih na osnovu krivičnog gonjenja (oportuniteta). Dodeljena su sredstva u iznosu nešto većem od 350 milion dinara, a dodeljena su za 97 projekata iz oblasti zdravstva, prosvete, socijalne politike, kulture i drugih. Među nagrađenim projektima nalazi se i projekat OŠ "Isa Bajić" Kula "Informatizacija škole". Na ime tog projekta ovoj školi su dodeljena sredstva u iznosu od 1.585.420,00 dinara. Dobijena sredstva će biti utrošena na podizanje nivoa opremljenosti škole informatičkom opremom. Među korisnicima sredstava su i GAK "Narodni front", Opšta bolnica u Čačku, koja će sredstva upotrebiti za potpuno renoviranje porodilišta, Univerzitetska dečija klinika u Beogradu, Zadužbina Ilije M. Kolarca, Univerzitetska biblioteka "Svetozar Marković", Narodno pozorište u Beogradu, Muzej savremene umetnosti Vojvodine, manastiri Sopoćani, Studenica, Gradac i drugi.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

CSR Apatin od Ministarstva pravde dobio 1.480.000 dinara

Izvor: 025info.rs, 18.Jul.2017

Ministar pravde, Nela Kuburović, uručila je u Beogradu ugovore dobitnicima konkursa za dodelu sredstava prikupljenih na osnovu krivičnog gonjenja (oportuniteta), kojima su sredstva u iznosu od 351.509.000 dinara dodeljena za projekate iz oblasti zdravstva, prosvete, socijalne politike, kulture i drugih. Na...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.