OPŠTINSKA LIGA: Favoriti po planu

Izvor: Aleksinac.net, 14.Okt.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTINSKA LIGA: Favoriti po planu

Prvoplasirane ekipe pokazale klasu i opravdale ulogu favorita.

Derbi kola igrao se u Subotincu, gde oslabljeni domaćin nije mogao da parira gostima iz Radevca, koji su se čini se oporavili od prošlonedeljnog poraza. Gosti su imali ubedljivo vođstvo do pred kraj utakmice, domaćin sa dva vezana pogotka unosi neizvesnost ali sem časnog poraza više nisu mogli.

Tešičani nose kući novi minimalac sa drugog uzastopnog gostovanja. Na drugoj strani Ratar baš nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << sreće, treću utakmicu za redom kuću gubi u poslednjim minutama utakmice. Ovog puta im je presudio njihov bivši igrač u 85 minutu Milan Kostadinović.

U Gornjem Ljubešu gosti iz Rutevca su dugo dugo odolevali domaćoj Crvenoj Zvezdi. Zahvaljujući pre svega neiskustvu gostiju domaći preko Dalibora Anđelinovića, Živića i iz kaznenog udarca Radića ipak upisuju trojku i ostaju na prvom mestu tabele zajedno sa Tešičanima.

Dobrujevčani su ponovo potvrdili da su  najefikasnija ekipa lige. Trostruki strelac u pobedi protiv slabašnih gostiju iz Vukašinovca bio je Nemanja Tasić, dok je gol manje postigao Ivan Jovanović.

  SEMAFOR 6.KOLA :

Škriljac - Polet (R) 2:3

Crvena Zvezda - Rutevac 3:0

Tempo - Borac 3:3

Ratar - Jastrebac 0:1

OFK Sloga - Vukašinovac 5:1

Jedinstvo - Polet (V) 1:4

Na tabeli prvo mesto dele Crvena Zvezda i Jastrebac sa maksimalnih 18 bodova, treća OFK Sloga i četvrti Polet iz Radevca imaju po 15, na začelju Vukašinovac ima jedan osvojeni bod.

Sledeće nedelje u derbiju u Tešici, domaći Jastrebac dočekuje ekipu Škriljca iz Bradarca, dok u Trnjanu Dobrujevčane očekuje težak ispit protiv domaćeg Borca.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.