OLIMPIK PRVI U BUDIMPEŠTI

Izvor: Radio Dunav, 14.Dec.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIMPIK PRVI U BUDIMPEŠTI

Fudbaleri apatinskog Olimpika rođeni 2007. godine 11. i 12. decembra učestvovali su na međunarodnom turniru u Budimpešti koji se igrao u prelepoj dvorani “Sport 11″ u Novom Budimu, na kome su osvojili prvo mesto.
U utakmici koja je odlučivala pobednika turnira Olimpik se sastao sa domaćinom turnira FC Ujbuda .
Samo pobeda sa dva gola i vise je obezbeđivala prvo mesto apatinskim fudbalerima posto se stvorio trokrug između tri ekipe sa istim brojem bodova.
Olimpik je blistao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << kad je bilo najpotrebnije i uspeo da savlada domaću ekipu ubedljivim rezultatom 4:0. Usledili je veliko slavlje igrača i stručnog štaba . Priznanje za najboljeg strelca turnira dobio je Olimpikov centarfor Vladimir Zanze.
Posle generacije 2004 koja je pre dve nedelje u Budimpesti zauzela treće mesto, sada je i generacija 2007. potvrdila da se u Apatinu radi kvalitetno i da apatinski fudbal čeka blistava budućnost.

 

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Olimpik pokorio Budimpeštu! Zanze najbolji strelac

Izvor: 025info.rs, 14.Dec.2015

Fudbaleri apatinskog Olimpika rođeni 2007. godine učestvovali su prethodnog vikenda na međunarodnom turniru u Budimpešti na kome su osvojili prvo mesto. Turnir se održavao u velelepnoj sportskoj dvorani Sport 11 u Novom Budimu. U utakmici koja je odlučivala pobednika turnira Olimpik se sastao...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.