OKRUŽNA LIGA: Vanredno 12.kolo

Izvor: Aleksinac.net, 01.Nov.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRUŽNA LIGA: Vanredno 12.kolo

Kormanci pobedili Rutevčane, Rudari izgubili u derbiju, Krušijani i Palilulci takođe poraženi

U sredu i četvrtak igrane su utakmice vanrednog 12.kola Okružne lige. Klubovi su jedva skrpili ekipe kako bi odigrali svoje mečeve.

Kormanci su na svom terenu napravili malo iznenađenje i uspeli da pobede favorizovane Rutevčane, te im tako prekinuli pobednički niz od sedam uzastopnih trijumfa. Domaći su golovima iskusnog Branimira Jankovića i brzonogog Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Stanimirovića uspeli da dođu do veoma važna tri boda.

Rudari nisu uspeli da iznenade lidera iz Rožine, izgubili su na svom terenu na Aleksinačkom Rudniku u poslednjim trenucima utakmice.

Palilula je posle vođstva u prvom poluvremenu u Čapljincu posustala u nastavku utakmice i na kraju doživela ubedljiv poraz.

Krušijani su se devetoricom držali samo dvadeset minuta u Batušincu, a onda u razmaku od 23 do 36 minuta primaju pet komada i pitanje pobednika je bilo rešeno. U nastavku su preko Grujića samo ublažili poraz. Ostaje podatak da su u 81 minutu promašili četvrti kazneni udarac u nizu, to jest Stefan Đorđević je pogodio prečku.

SEMAFOR 12.KOLA :

Mladost - Napredak 2012  5:1

Rasovača - Elid  3:1

Zaplanjac - Doljevac 1:1

Radnički 1924 – Padina 1989 2:0

Moravac (Č) – Pobeda 2:0

Rudar ALPOS – Naisus 1977 1:2

Sloga - OFK Rutevac 1908  2:0

Moravac (ZT) - Baličevac 1974  5:3

Radnički 1947 - Palilula  6:2

Naisus iz Rožine je posle pobede u derbiju samo uvećao svoju prednost i osigurao naslov jesenjeg prvaka  na tabeli sa 34 osvojena boda , Rutevčani su nakon poraza pali na treće mesto, imaju 25 boda, Rudari su peti sa 22 boda, Kormanci su deseti sa 18, dok su Krušijani šesnaesti sa devet bodova na svom kontu, Palilulci su predposlednji sakupivši 7 boda.

U subotu i nedelju nastavljaju se borbe utakmicama 13.kola. U Gredetinu, domaći Napredak iz Krušja u derbiju začelja dočekuje bivšeg srpskoligaša iz Gadžinog Hana, Palilula na gradskom stadionu igra sa Moravcem iz Zaplanjske Toponice. Rutevčani su takođe domaćini i igraju sa Radničkim iz Čapljinca, dok Kormanci gostuju Pobedi  iz Rusne a Rudari ekipi Doljevca.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.