OKRUŽNA LIGA: Kormanci zaustavili lidera

Izvor: Aleksinac.net, 11.Nov.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRUŽNA LIGA: Kormanci zaustavili lidera

Rudarima komšijski derbi, Palilula i Rutevac pretrpeli poraze

U Kormanu u najzanimljivijoj utakmici 14.kola domaća Sloga je iznenadila lidera prvenstva iz Rožine, te mu nanela prvi ovosezonski poraz. Junak utakmice bio je brzonogi Dragan Stanimirović postigavši tri pogotka, dok se jednom u listu strelaca upisao i Marko Nikolić.

U komšijskom derbiju na Aleksinačkom Rudniku domaći Rudar je uspeo da prekine niz loših rezultata te pobedi komšije iz Krušja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Pogotke za domaće postigli su Aleksandar Zemljak, Stefan Vidojković, Bojan Marković i Miroslav Jevremović. Počasni pogodak za Krušijane postigao je Aleksandar Petrović u drugom poluvremenu.

Rutevčani su doživeli poraz u Zaplanjskoj Toponici od domaćeg Moravca. Dvostruki strelac bio je Miloš Mitrović.

SEMAFOR 14.KOLA :

Rudar ALPOS - Napredak 2012 4:1

Zaplanjac - Elid  2:2

Radnički 1947 – Pobeda 0:0

Sloga – Naisus 1977  4:2

Moravac (ZT) - OFK Rutevac 1908 4:2

Radnički 1924- Palilula 5:2

Padina 1989 – Baličevac 1974  3:2

Rasovača - Mladost 4:2

Moravac (Č) - Doljevac 2:2

Naisus iz Rožine je pored poraza i dalje prvi sa sedam bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Kočana, Rutevčani dele treće i četvrto mesto sa ekipom iz Donje Rasovače, sakupili su po 28 boda, Rudari i Radnički iz Čapljinca na petom i šestom mestu imaju po 25, Kormanci su sada deveti sa 21, Krušijani su   petnaesti sa 12 bodova na svom kontu, Palilulci su predposlednji sakupivši 10 boda.

U utakmicama narednog vikenda na gradskom stadionu u Aleksincu, Palilula u derbiju začelja dočekuje Padinu. U Gredetinu igra se još jedan derbi začelja, domaći Napredak dočekuje Moravac iz Čečine, Rudari gostuju Elidu iz Donjeg Dušnika, Kormanci takođe gostuju ali u Doljevcu istoimenoj ekipi, dok Rutevčani u derbiju kola dočekuju Radnički iz Kočana.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.