Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jun.2023, 14:39

OJT U PANČEVU: Podnet optužni predlog protiv S.M. iz Beograda! Varao poslovnice mobilnih operatera

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv S.M. iz Beograda zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju. – On je od 20. maja 2020. godine do 23. juna iste godine u Pančevu i Beogradu u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist doveo drugog lažnim prikazivanjem činjenica u […] The post OJT U PANČEVU: Podnet optužni predlog protiv S.M. iz Beograda! Varao poslovnice mobilnih operatera appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

POD DEJSTVOM ALKOHOLA PRETIO VANBRAČNOJ SUPRUZI: Tužilaštvo traži 6 meseci zatvora za S.S. iz Vladimirovca

Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jun.2023

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv S.S. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On je 26. februara u Vladimirovcu pod dejstvom alkohola u domaćinstvu u kom živi sa vanbračnom suprugom i dvoje...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.