Izvor: Pančevac-online.com, 05.Maj.2023, 14:04

OJT PANČEVO: Uhapšeni G.K. i S.K. zbog napada na foto-reportera Pančevca! Određeno im zadržavanje od 48 sati

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo G.K.(2004.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i S.K.(1977.) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu. U saopštenju se navodida su G.K. i S.K. 04. maja.2023.godine […] The post OJT PANČEVO: Uhapšeni G.K. i S.K. zbog napada na foto-reportera Pančevca! Određeno im zadržavanje od 48 sati appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni napadači na fotoreportera “Pančevca”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023

PANČEVO – Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo, uhapsilo je G.K.(2004.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i S.K.(1977.) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Oni se sumnjiče da su dana...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.