Izvor: Pančevac-online.com, 21.Avg.2023, 15:53

OGLASILO SE MINISTARSTVO! EVO U KOJOJ ŠKOLI ĆE DEČAK UBICA ZAVRŠITI ŠKOLOVANJE Nastavu će pohađati po jednom od ova dva modela!

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović kazala je da će učenik koji je počinio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, osnovno obrazovanje najverovatnije će završiti u školi „Dr Dragan Hercog“. Mediji su objavili da je nastavničko veće OŠ „Vladislav Ribnikar“ već donelo odluku o isključenju ovog dečaka iz škole. To ministarka u […] The post OGLASILO SE MINISTARSTVO! EVO U KOJOJ ŠKOLI ĆE DEČAK UBICA ZAVRŠITI ŠKOLOVANJE Nastavu će pohađati po jednom od ova dva modela! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Drugosrbijanski nadrealizam

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2023

 . Čuvenom beogradskom piscu Vladimiru Arsenijeviću prosto je neverovatno da niko nije doveo u vezu ispisivanje patriotskih grafita po gradu sa tragedijom u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik K. K. ubio školskog čuvara i još devetoro učenika škole u koju je i sam išao.. -...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.