Izvor: Pančevac-online.com, 25.Nov.2022, 13:32

OGLASILA SE POTPREDSEDNICA VLADE CRNE GORE: Jovana Marović podnela ostavke u vladi i stranci, a stavila tačku i na angažman u pokretu URA

Potpredsjednica Vlade za spoljnu politiku i ministarka evropskih poslova Jovana Marović podnela je ostavku na sve funkcije, potvrđeno je Portalu RTCG. Ona je takođe stavila tačku i na svoj angažman u Građanskom pokretu URA. „Obavještavam vas da, nakon izglasavanja nepoverenja 43. Vladi Crne Gore na sednici Skupštine od 19. avgusta 2022. godine, podnosim ostavke – […] The post OGLASILA SE POTPREDSEDNICA VLADE CRNE GORE: Jovana Marović podnela ostavke u vladi i stranci, a stavila tačku i na angažman u pokretu URA appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analiza: Crna Gora ne treba da ulazi u inicijativu Otvoreni Balkan

Izvor: Danas, 25.Nov.2022

Odlazeća ministarka evropskih poslova Crne Gore Jovana Marović objavila je danas analizu u kojoj se ocenjuje da Cna Gora ne bi trebalo da ulazi u regionalnu inicijativu Otvoreni Balkan čije su članice Srbija, Severna Makedonija i Albanija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.