OG “Čuvajmo Kragujevac“ podržala Odluku o završnom računu budžeta

Izvor: Kragujevac.rs, 15.Jun.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OG “Čuvajmo Kragujevac“ podržala Odluku o završnom računu budžeta

Članovi Odborničke grupe “Čuvajmo Kragujevac“ glasali su za usvajanje Odluke o završnom računu budžeta grada Kragujevca za 2017. godinu, kao što smo ranije podržali i predlog usvajanja budžeta za 2017. godinu. Budžet za 2017. godinu je pažljivo sačinjen a isto tako i realizovan.

Tome u prilog govori činjenica da je realizovan u procentu od 75 odsto. Imajući u vidu da je ovaj budžet posledica nekih ranijih budžeta i odluka, smatramo da je gradsko rukovodstvo veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << dobro odradilo svoj posao, rekao je na konferenciji za novinare održanoj u toku zasedanja gradskog parlamenta šef ove odborničke grupe Igor Ratković.

Ratković je najavio i realizaciju projekta u organizaciji Udruženja “Čuvajmo Kragujevac“ pod nazivom “Biblioteka na otvorenom“. Po ugledu na druge velike evropske gradove ideja je da se na nekoliko lokacija u gradu postave besplatne mini biblioteke za sve sugrađane koji žele da se opuste i uživaju u čitanju. Istovremeno namera nam je da podstaknemo mlade da dela poznatih knjževnih autora čitaju iz knjiga a ne sa interneta. Prva ovakva biblioteka biće postavljena na šetalištu kod Stare crkve na desnoj strani Lepenice, najavio je Ratković.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.