Izvor: Pančevac-online.com, 05.Apr.2023, 22:04

ODREĐEN PRITVOR RAZBOJNICIMA KOJI SU PRETUKLI TRUBAČE U BETON HALI: Evo kolika im kazna preti

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu večeras je odredjeno zadržavanje za četiri muškarca osumnjičena za razbojništvo u Beton hali prošlog vikenda u noći izmedju petka i subote, izvršeno na štetu nekoliko oštećenih ( muzičara). Zadržavanje do 48 sati odredjeno je za K.B (20), I.H. (31), M.H. (21), i V.H. (27). Osumnjičeni će biti saslušani […] The post ODREĐEN PRITVOR RAZBOJNICIMA KOJI SU PRETUKLI TRUBAČE U BETON HALI: Evo kolika im kazna preti appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALICAMA SMRSKALI LOBANJE TRUBAČIMA Mladići u pritvoru zbog razbojništva, zaprećena kazna zatvora do 15 GODINA

Izvor: Blic, 06.Apr.2023, 09:47

Četvorica muškaraca, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, od sinoć je u pritvoru zbog razbojništva u Beton hali. Policija je našla ukradene trube pretučenih muzičara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.