Izvor: Radio Dunav, 24.Okt.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE APATINA U SUBOTU DOČEKUJU “MLADOST” IZ TURIJE

Odbojkašice Apatina u subotu od 15 časova na svom parketu u okviru drugog kola Prve Vojvođanske lige u hali o.š.Žarko Zrenjanin dočekuju ekipu Mladost iz Turije. U prethodnoj sezoni u susretu između ove dve ekipe koji je odigran u Apatinu, naše odbojkašice  su slavile rezultatom 3:1 u setovima . Pre  utakmice seniorki , biće odigarana prijatelsjka utakmica pionirki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << između Apatina i Turije u hali Gimnazije od 12 časova. U nedelju u Bačkoj Topoli u prvom kolu kadetske lige Vojvodine odbojkašice Apatina gostuju ekipi Panonije. Utakmica se igra u 17 časova.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apatinke dočekuju Turiju

Izvor: 025info.rs, 24.Okt.2013

Odbojkašice Apatina u subotu od 15 časova na svom parketu u okviru drugog kola Prve Vojvođanske lige u hali O.Š.Žarko Zrenjanin dočekuju ekipu Mladosti iz Turije. U prethodnoj sezoni u susretu između ove dve ekipe koji je odigran

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.