Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jun.2023, 17:08

OD SUTRA BESPLATAN PREVOZ ZA SREDNJOŠKOLCE Šapić: Po prvi put Beograd je uveo besplatne kartice za sve učeniike srednjih škola!

Od sutra, svi učenici beogradskih srednjih škola, sa prebivalištem na teritoriji Grada Beograda mogu odmah da preuzmu svoju karticu za besplatno korišćenje javnog prevoza, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Potrebno je da srednjoškolci samo odu do bilo koje od 17 beogradskih opština i na šalteru Grada Breograda uz đačku knjižicu prilože i zdravstvenu knjižicu […] The post OD SUTRA BESPLATAN PREVOZ ZA SREDNJOŠKOLCE Šapić: Po prvi put Beograd je uveo besplatne kartice za sve učeniike srednjih škola! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

BESPLATAN PREVOZ ZA SVE SREDNJOŠKOLCE U BEOGRADU! Šapić: Od danas mogu da preuzmu kartice - ovo je procedura

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 08:50

Po prvi put besplatan prevoz za srednjoškolce...Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će od danas svi učenici beogradskih srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji Grada Beograda moći da preuzmu svoje kartice za besplatno korišćenje javnog prevoza...Potrebno je da srednjoškolci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.