Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jul.2023, 07:53

OD JUTROS GUŽVA NA GRANICAMA: Automobili na Preševu čekaju u redu pola sata, na Batrovcima 45 minuta

Putnička motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u zemlju, čekaju 45 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.15 , na prelazima Horgoš i Kelebija, putnička vozila, takođe na ulazu, čekaju pola sata. Na prelazima Gradina i Preševo, automobili čekaju pola sata na izlazu iz zemlje. […] The post OD JUTROS GUŽVA NA GRANICAMA: Automobili na Preševu čekaju u redu pola sata, na Batrovcima 45 minuta appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Na graničnom prelazu Preševo automobili čekaju pola sata na izlazu iz zemlje

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jul.2023

Na izlazu iz Srbije ka Severnoj Makedoniji od ranog jutra su velike gužve, i na AMSS kamerama se mogu videti kilometarske kolone. Na prelazima Gradina i Preševo, automobili čekaju pola sata na izlazu iz zemlje.   Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dodaje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.