Izvor: Pančevac-online.com, 10.Dec.2022, 13:45

OD 20. DECEMBRA TREBA DA OŽIVI DIGITALIZACIJA Grujičić: Sve vreme treba da budu otvoreni termini! Nejasno mi je zašto je to bilo od 1. do 5.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić navodi da će od druge polovine decembra biti ukinuto zakazivanje termina kod lekara od 1. do 5. u mesecu preko IZIS i da će pacijenti imati mogućnost da preglede zakažu tokom celog meseca. Zadatak koji sam dala pomoćniku za digitalizaciju u Ministarstvu zdravlja gospodinu Tanaskoviću je da to krene da zaživi […] The post OD 20. DECEMBRA TREBA DA OŽIVI DIGITALIZACIJA Grujičić: Sve vreme treba da budu otvoreni termini! Nejasno mi je zašto je to bilo od 1. do 5. appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.