Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2023, 21:35

OCEANGATE OBUSTAVILA SVE OPERACIJE NAKON IMPLOZIJE PODMORNICE TITAN: Iz kompanije nisu naveli nikakve detalje odluke

Kompanija „OceanGate“, čiji je direktor upravljao podmornicom „Titan“ koja je implodirala u blizini olupine Titanika, saopštila je danas da obustavlja sva istraživanja i komercijalne operacije. Iz kompanije nisu naveli nikakve detalje, prenosi Rojters. Vlasti SAD i Kanade i dalje istražuju uzrok podvodne implozije u kojoj je stradalo svih pet osoba koje su se nalazile u […] The post OCEANGATE OBUSTAVILA SVE OPERACIJE NAKON IMPLOZIJE PODMORNICE TITAN: Iz kompanije nisu naveli nikakve detalje odluke appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija čiji je direktor upravljao podmornicom Titan obustavila istraživanja nakon implozije

Izvor: 24sedam.rs, 06.Jul.2023

Iz kompanije nisu naveli nikakve detalje nakon saopštenja i ovakve odluke

Nastavak na 24sedam.rs...

OceanGate obustavlja istraživanja i sve ekspedicije na Titanik

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2023, 10:34

OceanGate, američka kompanija koja je upravljala turističkom podmornicom koja je implodirala tokom zarona prama olupini Titanika, obustavila je sva istraživanja i komercijalne operacije, objavila je kompanija u četvrtak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.