O kapitalnim izdacima za infrastrukturno opremanje Industrijske zone sutra pred Opštinskim većem

Izvor: KovinEkspres.rs, 13.Mar.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O kapitalnim izdacima za infrastrukturno opremanje Industrijske zone sutra pred Opštinskim većem

Za četvrtak 14. mart zakazana 57. sednice Opštinskog veća Pred Većnicima će se naći Predlog odluke o kapitalnim izdacima za infrastrukturno opremanje Industrijske zone u Kovinu (Blok 119), kao i Rešenje o davanju saglasnosti na ovu odluku i Odluka o pokretanju otvorenog postupka javne nabavke radova za infratstrukturno opremanje Industrijske zone u Kovinu u prvoj fazi. Na dnevnom redu je i Nacrt odluke o manifestacijama od značaja za kovinsku opštinu, kao i Predlog odluke o izboru najpovoljnije ponude za pružanje usluga organizovanja poljočuvarske lsužbe. Veće bi trebalo da raspiše i javne oglase za prikupljanje ponuda za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih montažnih objekata i kioska na javnim površinama. Između ostalog, očekuje se donošenje Programa kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka. Opštinsko veće zauzeće stavove i utvrditi kriterijume o visini novčanog iznosa za isplatu naknade štete nastale usled ujeda napuštenih životinja, a obrazovaće i Komisiju koja bi utvrđivala osnovanost i visinu naknade u slučajevima ujeda napuštenih životinja. Novu cenu trebalo bi da dobije i jedina komunalna usluga koja nije poskupela ranije, a to je čišćenje dimnjaka.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Raspisan tender za izbor izvođača radova na prvoj fazi uređenja Industrijske zone u Kovinu

Izvor: KovinEkspres.rs, 14.Mar.2013, 14:31

Održana 57. sednica Opštinskog veća – Donet set odluka kojim je otvoren postupak javnih nabavki za prvu fazu poslova uređenja Industrijske zone u Kovinu – “Stari Lala” i “Dani ćirilice” jedine kulturne manifetacije koje su uvrštene u red događaja značajnih za kovinsku opštinu –...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.