Novogodišnja rasveta zasijala u Uzdinu

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja rasveta zasijala u Uzdinu

Novogodišnja rasveta zasijala u Uzdinu.

Na trgu u centru mesta će 23. decembra biti održan Božićni koncert, a tokom čitavog prazničnog perioda svi građani ukrašen prostor mogu koristiti za fotografisanje.

Pretpraznično raspoloženje je kod većine građana već sada prisutno, a njemu doprinose ukrašena gradska zdanja i trgovi. Uzdin svake sezone menja izgled trga u centru mesta, pa su dosadašnje bundeve i kukurze zamenili jelka, irvasi i saonice. Nikolina >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Motorožesku, direktorka JKP „Banat“ Uzdin navodi da je u pitanju zajednički rad više ustanova, MZ Uzdin, JKP „Banat“ kao i ZZ Plugarul, kao i opštine Kovačica.

Drvene sanke koje se takođe nalaze u sklopu dekoracije došle su iz Muzeja Uzdin, upravo u njima će se nalaziti slatkiši koji će biti deljeni deci uoči praznika.

Božićni koncert će 23. decembra biti održan na ovom istom trgu. Svoj doprinos realizaciji ovog događaja pored navedenih ustanova daće i KUD „Tibiskus“ , Dom kulture „Dojna“, OŠ „Sveti Đorđe“ kao i crkva. Svake godine se ovim povodom okupi veliki broj građana.

  

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.