Izvor: Kolektiv.co.rs, 29.Jul.2021, 08:48

Novo postrojenje za čist vazduh i trajno rešenje ekoloških problema u Boru

Zamka za neuhvatljive gasove Svi otpadni, fugitivni gasovi iz topioničkih postrojenja i Fabrike sumporne kiseline biće „uhvaćeni“ i prečišćeni tako da će sa novoizgrađenog dimnjaka u atmosferu biti ispuštan potpuno čist vazduh. – Emisija gasova će nakon tehničke rekonstrukcije biti u skladu sa standardima, otpadna voda će nakon prečišćavanja moći ponovo da se koristi i … Članak Novo postrojenje za čist vazduh i trajno rešenje ekoloških problema u Boru se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tehnologija koja u Kini daje rezultate za čist vazduh u Boru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021

Kompanija saopštila je da će uskoro u Topionici proraditi novo postrojenje koje će prečišćavati otpadne fugitvne gasove iz metalurških postrojenje i Fabrike sumporne kiseline, a ispuštati potpuno čist vazduh...U saopštenju je ocenjeno da je reč o "revolucionarnom" postrojenju koje će omogućiti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.