Nova platforma kod škole na Aerodromu i saobraćajna signalizacija kod Medicinske

Izvor: Kragujevac.rs, 28.Dec.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova platforma kod škole na Aerodromu i saobraćajna signalizacija kod Medicinske

Prema novom pravilniku o saobraćajnoj signalizaciji i odluke Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove da u zoni osnovnih i srednjih škola i u zoni obdaništa postavi saobraćajne znake i obaveštenja, na prilazu Osnovnoj školi “Mirko Jovanović“ i vrtića “Poletarac“ koji se nalazi u neposrednoj blizini, radi povećanja bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, postavljena je platforma na pešačkom prelazu. Radove na izradi platforme koja će usporiti celokupan saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << na toj saobraćajnici koju prelazi i veliki broj sugrađana, biće završeni u toku dana.

Pored ovih, radnici Javno komunalnog preduzeća “Čistoća“, do kraja dana staviće u funkciju nove znake na saobraćajnoj signalizaciji na raskrsnici kod Medicinske škole radi rešavanja gustine saobraćaja na tom potezu. Usled propadanja fundamenata koji drže metalne konstrukcije za saobraćajnu signalizaciju, došlo je i do njenog pomeranja. Radnici JKP “Čistoća“ izlili su nove fundamente koji drže signalizaciju i do kraja dana očekuje se normalizacija saobraćaja.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.