Izvor: 025info.rs, 26.Okt.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova hapšenja u Kuli zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli podneće, po nalogu nadležnih tužilaštava, krivične prijave protiv dvojice muškaraca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.   Policija je u pretresu stana i drugih prostorija dvadesettrogodišnjeg Kuljanina pronašla laboratoriju za veštačko uzgajanje marihuane, biljnu materiju nalik na marihuanu i municiju različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.   U drugoj akciji, prilikom pretresa stana i drugih prostorija dvadesetjednogodišnjeg muškarca zaplenjeno je 20 sasušenih biljaka marihuane. 

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje za teške krađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. P. (34) i M. C. (19), sa područja Sombora, zbog osnovanе sumnjе da su učinili krivično dеlo nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga...Nеlеgalna trgovina narkoticima..Prеtrеsom stana Ž. P, u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.