Norveška za vas: Novac dobila tri projekta iz Pčinjskog okruga

Izvor: OkRadio.rs, 13.Avg.2020, 10:20

Norveška za vas: Novac dobila tri projekta iz Pčinjskog okruga

Kraljevina Norveška, preko projekta “Noveška za vas - Srbija”, podržava 68 preduzetnika, mikro i malih preduzeća u manje razvijenim opštinama u Srbiji sa 525.000 evra za unapređenje produktivnosti i otvaranje novih radnih mesta. Kao rezultat ovih aktivnosti, očekuje se zapošljavanje najmanje 70 osoba kroz poboljšanje poslovanja postojećih preduzeća i osnivanje novih poslovnih subjekata.   Među projektima koji su dobili sredstva za realizaciju je i troje preduzetnika iz Pčinjskog okruga.    Ova podrška odobrena je u okviru sprovedenog Javnog poziva koji ima za cilj da doprinese uravnoteženijem društveno-ekonomskom razvoju kroz povećanje mogućnosti zapošljavanja i poveća socijalnu koheziju u manje razvijenim područjima.   - U narednim godinama, Norveška...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA 525.000 EVRA Norveška pomaže preduzetnike i mala preduzeća u Srbiji

Izvor: Blic, 13.Avg.2020

Kraljevina Norveška preko projekta "Noveška za vas - Srbija" podržava 68 preduzetnika, mikro i malih preduzeća u manje razvijenim opštinama u Srbiji sa 525.000 evra za unapređenje produktivnosti i otvaranje novih radnih mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.