Nestanak male Danke Ilić: NOVI SNIMAK IZ BEČA POKREĆE NOVI TALAS NADE I NAPORA U POTRAZI

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Apr.2024, 20:11

Nestanak male Danke Ilić: NOVI SNIMAK IZ BEČA POKREĆE NOVI TALAS NADE I NAPORA U POTRAZI

Nestanak Male Danke Ilić iz Bora, koji se dogodio 26. marta, ostavlja trag neizrecive zabrinutosti i nadanja u njeno bezbedno pronalaženje. Nedavno otkriveni snimak na tramvajskoj stanici u Beču izazvao je novi talas pažnje i nada u mogući pomak u potrazi za nestalom devojčicom.
Austrijska policija nedavno je izdala saopštenje koje je potvrdilo da su rođaci Danke Ilić izrazili uverenje da je devojčica prikazana na snimku koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču. U saopštenju se ističe da su rođaci, nakon što su pažljivo pregledali fotografije, zaključili da postoji visoka verovatnoća da je reč o njihovoj nestaloj sestričini.
„Bečka policija naložila je objavljivanje fotografija po nalogu javnog tužioca„,...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

NAJNOVIJE VESTI O NESTANKU DANKE ILIĆ Ugasila se nada iz Beča, najtmurnija senka se nadvila nad Bor od početka potrage za devojčicom

Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 06:16

Danas je deseti dan potrage za nestalom Dankom Ilić (2), čiji se trag potpuno gubi 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Jedini tračak nade da se kraj agonije nazire bio je snimak iz Beča na kome se verovalo da je nestala Danka. Međutim, kada je sinoć jedna od dve žene sa snimka demantovala da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.