Nesreća na Bovanskom jezeru

Izvor: Aleksinac.net, 12.Sep.2011, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Bovanskom jezeru

Vozač "zastave 101" sleteo je vozilom u Bovasnko jezero i udavio se prilikom pokušaja parkiranja vozila između Prve i Druge plaže. Nesreća se desila u ponedeljak, 12. septembra oko 10č.

Automobilom "zastava" Radosav J. (76) iz Đunisa sleteo je u Bovansko jezero kod Aleksinca i utopio se, saopštila je danas niška policija.


Prema nezvaničnim informacijama, koje su prenele Aleksinačke novosti, vozilo je kruševačke registracije, a stradali je bio ribolovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
Napori prisutnih ribolovaca da izvuku čoveka iz auta nisu urodili plodom, jer je sistem za vezivanje u autu bio blokiran, a vozač je lice sa invaliditetom.

Automobil, koji se nalazio na desetak metara od obale, izvučen je sa utopljenikom, a nadležni istražni sudija naložio je vanredni tehnički pregled "zastave" i obdukciju tela

Radosav se utopio kada je autom juče išao između prve i druge plaže prema jezeru, rekli su u policiji na konferenciji za novinare.

Automobil, koji se nalazio na desetak metara od obale, izvučen je sa utopljenikom, a nadležni istražni sudija naložio je vanredni tehnički pregled "zastave" i obdukciju tela, naveli su u policiji.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.