Nesposobna vlast koristi sportske uspehe

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesposobna vlast koristi sportske uspehe

„Uz fudbalere Nemanju Antonova i Milana Gajića i plivačicu Anju Crevar, koja se okitila bronzom na Evropskim igrama, naš grad duguje zahvalnost i drugim mladim lјudima, đacima i studentima koji postižu uspehe na svim polјima nauke i umetnosti. Ne možemo govoriti o uspehu a da ne spomenemo Branka Grbića, Marka Šušnjara, Danicu Zečević, Stefana Simića, Aleksandra Miloševića, Stefana Kapunca, Ognjena Tošića i mnoge druge”, kaže se u saopštenju Srpskog pokreta „Dveri”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com <<

„Dveri” podvlače da naš grad nije učinio „gotovo ništa” kako bi oni postigli uspehe. Ni današnja vlast, kao ni sve bivše, „ni na koji način ne pomaže našim mladim sugrađanima da postignu vrhunske rezultate u onome čime se bave”, kaže ovaj pokret, a svaki rezultat je, uglavnom, plod njihovog ličnog rada i truda. Zato predlažu da građani Pančeva i Srbije promene nesposobnu vlast, „koju uspesi naroda zanimaju jedino ako iz njih može da izvuče sopstvenu korist”.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.