Negotin: VOZIO „BMV“ POD DEJSTVOM VIŠE DROGA

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Apr.2024, 14:49

Negotin: VOZIO „BMV“ POD DEJSTVOM VIŠE DROGA

Negotin, 1. april – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, u kontroli saobraćaja, zaustavili su dvojicu vozača, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i drugog pod dejstvom alkohola.
Saobraćajna policija iz saobraćaja je isključila tridesetšestogodišnjeg vozača automobila „bmv” koji je vozio pod dejstvom kokaina, kanabisa i benzodiazepina, kao i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je upravljao vozilom sa 1,60 promila alkohola u organizmu.
– Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: VOZIO „BMV“ POD...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u toku vikenda,alkotestirali su 569 vozača

Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2024

LESKOVAC-VLASOTINCE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u toku vikenda,..alkotestirali su 569 vozača i sankcionisali 29 koji su vozili pod dejstvom..alkohola i psihoaktivnih supstanci...Dvadesetčetvorogodišnji vozač „fijata“ učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi kada..je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.