Nedelja zdravlja usta i zuba - „Čuvam svoje zube, ponosim sa osmehom”

Izvor: OkRadio.rs, 16.Maj.2023, 10:44

Nedelja zdravlja usta i zuba - „Čuvam svoje zube, ponosim sa osmehom”

Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” sa mrežom instituta/zavoda za javno zdravlje i Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu  od 15. do 21. maja 2023. godine obeležava XXXIII Nedelju zdravlja usta i zuba. Nedelje zdravlja usta i zuba se tradicionalno, od 1991. godine,  obeležava treće nedelje maja brojnim aktivnostima kao što su javne i druge manifestacije u kojima učestvuje stručna javnost, ali i opšta populacija.   Nosioci i koordinatori aktivnosti tokom na nivou okruga su instituti i zavodi za javno zdravlje, a za teritoriju svake opštine službe stomatološke zaštite domova zdravlja, uz aktivno učešće privatne stomatološke prakse, lokalne zajednice, privatnog sektora i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedelja zdravlja usta i zuba: Nije dovoljna samo higijena i poseta stomatologu

Izvor: Danas, 16.Maj.2023

Nedelja zdravlja usta i zuba obeležava se od 15. do 21. maja pod sloganom "Čuvam svoje zube, ponosim se osmehom", u organizaciji Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", mrežom zavoda za javno zdravlje i Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.