Izvor: MC Bor, 28.Maj.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Videnović nije više predsednik Opštine Bor

Bor, 28. maj
Autor: M.C.
Na današnjoj sednici SO Bor, tajnim glasanjem, rezrešen je dužnosti predsednik Opštine Bor, Nebojša Videnović. Od 35 za njegovo razrešenje glasalo je 26, dok su dvojica odbornika bila protiv. Samim tim, dužnosti su razrešeni i zamenik predsednika i Opštinsko veće.
Nezvanično saznajemo, da će Videnovića njegovi partijski drugovi (URS i SNS) dovoljno uvažiti iako su danas imali nemale primedbe na njegov dosadašnji rad i  „postaviti“ ga za nečelnika Borskog upravnog okruga. Malo li je!
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS smenio predsednika opštine Bor

Izvor: B92, 28.Maj.2013

Bor -- Predsednik opštine Bor Nebojša Videnović iz URS-a razrešen je dužnosti na današnjoj sednici Skupštine opštine glasovima većine odbornika koji su iz SNS-a...Predlog za razrešenje Videnovića uputila je odbornička grupa Srpske napredne stranke, partije koja je do sada bila u opoziciji....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.