Izvor: Pančevac-online.com, 03.Dec.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite Sajam volontiranja u subotu

Pravo mesto za okupljanje svih ljudi dobre volje koji žele da nekom pomognu, a ne znaju kome i kako, biće Sajam volontiranja, koji će se, pod sloganom „VolonterizaKcija – Učinimo sve(t) boljim”, održati u subotu, 5. decembra, od 12 do 18 sati, u dvorani „Apolo”.

Na sajmu će se predstaviti 15 organizacija spremnih na to da u saradnji s volonterima urade nešto dobro za svoju okolinu. Tokom ove manifestacije biće predstavljeni zanimljivi programi i prilike za „volonterizaKciju”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << a biće dodeljene i volonterske nagrade za „najvolontera/ku” i „najvolontersko akcijanje”. Za dobru atmosferu pobrinuće se mladi pančevački bend „Krug IV”.

This slideshow requires JavaScript.

Kako sajam ima humanitarni karakter, umesto ulaznice, sa sobom je potrebno poneti igračku, komad odeće (ide zima i potrebne su patike, jakne, džemperi, rukavice, kape, šalovi, kabanice), slatkiš ili donaciju u novcu. Sva prikupljena sredstva biće namenjena Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak”.

Inače, Sajam volontiranja je deo projekta „Volontiraj! Poentiraj!”, koji realizuje pančevačko Udruženje „Connecting people” u partnerstvu s Regionalnim volonterskim centrom Pančevo, a uz podršku Grada Pančeva. Projekat ima cilj da inspiriše i podstakne naše sugrađane da se aktivno uključe u identifikovanje problema i njihovo rešavanje.

Ne propustite da pogledate i sjajan video koji prati ovu akciju klikom OVDE.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.