Nauka na gradskom trgu, u petak u Boru “Noć istraživača”

Izvor: Bor030.net, 26.Sep.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nauka na gradskom trgu, u petak u Boru “Noć istraživača”

“Borska noć istraživača” (BONIS), manifestacija posvećena popularizaciji nauke, biće održana u petak, 27. septembra. Tokom dvočasovnog programa (od 18 do 20 sati) posetiocima ovogišnje manifestacije predstaviće se brojne naučne i obrazovne institucije iz “grada bakra”. Ljubitelji nauke će i ove godine imati priliku da prisustvuju uzbudljivim i zabavnim eksperimentima i prezentacijama. Manifestacija će biti održana […] The post Nauka na gradskom trgu, u petak u Boru “Noć istraživača” appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Borani se ponovo na ulici bore za čist vazduh

Izvor: Bor030.net, 27.Sep.2019, 09:15

Novi ekološki protest protiv prekomernog aerozagađenja u Boru biće održan na Dan grada, u četvrtak 3. oktobra. Borani se već mesecima suočavaju sa prekomernom količinom sumpor-dioksida i opasnih mikročestica PM-10 i PM PM-2,5 u vazduhu kao posledice rudarskih i metalurških procesa u proizvodnji...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.