Naša nova blogerka poručuje da zakoračite u drugačiju perspektivu vašeg života

Izvor: Aleksinac.net, 14.Avg.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša nova blogerka poručuje da zakoračite u drugačiju perspektivu vašeg života

“Observe and create - the most colorful options” (Posmatraj i stvaraj – najranovrsnije opcije) je rečenica kojom Miljana ruši zidove ustaljenih rutina, a otvara mesto produktivnosti.

Nova aleksinačka blogerka, Miljana Miladinović, počela je sa pisanjem bloga nedavno. Njen virtuelni dom sadrži mnoštvo saveta o roditeljstvu, zdravom načinu života i slobodi uma. U svojim postovima nadahnjuje nas da prihvatimo promene i sa njima ostvarimo naše ciljeve. Vi ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << onaj koji ima sve. Ali to SVE dolazi tek nakon što spoznamo naše prioritetete.

Čini se da njoj nije teško da održi svoje telo u pokretu i svoje misli visoko čak i onda kada jednogodišnje dete ima loš dan. Svakodnevno priprema potpuno drugačije obroke, prepune dobrih nutrijenata. Ljudima je danas teško da stignu da razmišljaju zdravo. Zdravi recepti na njenom blogu su i ukusni, i drugačiji, i laki za pripremu.

Podseća nas da svako od nas može da ima ono što želi, ukoliko ima plan i čvrsto stoji iza njega. Da treba razbiti zatvorena vrata, a ponekad i izabrati sasvim novi put. Porodica joj je najveća podrška, a sa takvom podrškom sve deluje izvodljivo.

S obzirom na činjenicu da je blogovanje postalo jako popularno i da u novim i ubedljivim blogovima nalazimo inspiraciju za sve aspekte života, bacite pogled i zapratite blog Mommysup. Piše na engleskom jeziku, ali je na blogu i opcija za google prevodilac.

Zvanična stranica bloga:

www.mommysup.com

Stranica na Fejsbuku:

https://www.facebook.com/MiljanaMiladinovic1993/?ref=aymt_homepage_panel

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.