Napredak KK je pobednik Memorijalnog turnira Milan Milošević Mica

Izvor: Aleksinac.net, 17.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak KK je pobednik Memorijalnog turnira "Milan Milošević Mica"

Ove godine su učestvovali klubovi iz tri različita ranga takmičenja, novi prvoligaš KK Napredak iz Aleksinca, drugoligaši niški Konstantin i Pirot, kao i član Prve regionalne lige KK Niš.

Polovina septembra, već 11 godina, je vreme rezervisano za vredne pripremne utakmice za klubove u kojima je Milošević igrao za vreme svoje košarkaške karijere. Ove godine su učestvovali klubovi iz tri različita ranga takmičenja, novi prvoligaš Napredak iz Aleksinca, drugoligaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << niški Konstantin i Pirot, kao i član Prve regionalne lige, KK Niš.

Niš je pobedom u polufinalu protiv favorizovanog Pirota poneo epitet najprijatnijeg iznenađenja turnira. U drugom polufinalu Napredak je lako savladao dojučerašnjeg velikog takmaca u Drugoj ligi, ekipu Konstantina. Drugog dana u borbi za treće mesto Konstantin je u neizvesnoj završnici bio bolji od Pirota, a u finalnom meču, Napredak iz Aleksinca je još jednom opravdao ulogu favorita i ubedljivo je slavio protiv košarkaša Niša.

Pored takmičarskog, turnir je imao i revijalni deo, prijateljsku utakmicu odigrali su prijatelji Milana Miloševića.

Po završetku memorijala dodeljene su i nagrade učesnicima, najbolji strelac bio je Luka Milojević, dok je za najboljeg igrača proglašen Aleksandar Ilkić, obojica iz ekipe Napretka.

Južna Srbija Info

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.