Nagrađeni učenici generacije Šumadijskog okruga

Izvor: Kragujevac.rs, 21.Sep.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni učenici generacije Šumadijskog okruga

Svečana dodela nagrada učenicima generacije za školsku 2016/17. godinu iz Šumadijskog okruga, održana je u sali Pozorišta za decu. Priznanja koja čine albumi “Znamenite ličnosti Srbije“ -zbirke od 25 kovanica sa likovima državnika, naučnika, svetitelja i umetnika dobilo je 70 učenika, 50 najboljih osnovaca i 20 srednjoškolaca. Nagrade su uručili Goran Joksimović, rukovodilac Školske uprave, Zoran Rajović, pomoćnik gradonačelnika Kragujevca i predstavnik Opštinske uprave Aranđelovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << />
Čestitajući učenicima koji su dobili priznanja, nijovim roditeljima i nastavnicima, Joksimović ih je zamolio da istraju na ovom putu na koji su zakoračili, i da ono što je njihov najveći kvalitet, a to nije samo uspeh u učenju i na takmičenjima, već i ono što u sebi nose kao najlepše ljudske osobine, jer su i zbog toga birani za učenike generacije, da to u sebi sačuvaju i neguju, jer će upravo te njihove ljudske osobine biti na najvećim iskušenjima u budućnosti.

Inače, nagrađivanje najboljih učenika u Srbiji, na ovaj način, zajednička je akcija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i “Politike“ AD koja je pokrenuta sa idejom da se najbolji đaci Srbije nagrade dostojnim i trajnim poklonom koji predstavlja priznanje čitavog društva - države i privrede, s obzirom na to da se svake godine, ovoj akciji pridružuje veliki broj društveno odgovornih kompanija.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.