Nagoveštaj kraja? Vranje BEZ NOVOZARAŽENIH

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jun.2020, 11:45

Nagoveštaj kraja? Vranje BEZ NOVOZARAŽENIH

Na teritoriji Pčinjskog okruga u sredu nisu registrovani novi slučajevi obolevanja od virusa korona. Prema podacima sa zvaničnog sajta Ministarstva zdravlja, ni u jednoj opštini Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva obolevanja od Covid-19. Nekoliko pojedinačnih slučajeva zabeleženo je u dosadašnjim žarištima na jugu Srbije, najviše ih je juče bilo u Nišu - šest. Po jedan novi slučaj registrovan je u Leskovcu, Žitorađi, Kuršumliji, Sjenici i Leposaviću. Novo žarište je ponovo grad Beograd, gde je u sredu potvrđeno 45 novih slučajeva.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranje DVA DANA za redom BEZ NOVOZARAŽENIH

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jun.2020, 10:46

Na teritoriji grada Vranja u sredu nije registrovano nijedno lice pozitivno na virus korona. Prema zvaničnim podacima sa sajta Ministarstva zdravlja, nema novoobolelih ni u jednoj opštini u Pčinjskom okrugu. Ovo je prvi put od početka epidemije na ovoj teritoriji da dva dana za redom nema novih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.