Izvor: Pančevac-online.com, 25.Okt.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na staze izlaze kuglaši i kugašice

Kuglašice Slavije nalaze se na drugom mestu na tabeli Prve lige Srbije grupa Vojvodina sa pet osvojenih bodova, dve pobede i jednim porazom. U četvrtom kolu se u Kovačici se 26. oktobra sastaje Slavija sa Petrovaradinom. Meč počinje u 16. časova. U prethodnom kolu je Slavija savladala Eđšeg iz Bačke Topole sa 5:3.

Slavija iz Kovačice je četvrta sa šest bodova a Spartak iz Debeljače peti sa četiri boda u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglaše. Opštinski derbi između >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Spartaka i Slavije igra se u okviru šestog kola 27. oktobra u 10. časova. U prethodnom kolu Slavija je u Kovačici pobedila Radnički iz Novog Sada sa 6:2 a Kordun iz Kljajićeva je savladao Spartak sa 7:1.

Kuglaši Doline iz Padine su prvi sa 11 bodova posle šest odigranih mečeva Druge vojvođanske lige. Imaju pet pobeda i jedan remi. U nedelju 27. oktobra se sastaju u Bečeju Polet iz Sombora protiv Doline. Prethodno kolo su crveno-plavi odigrali na svojoj kuglani i odigrali nerešeno 4:4 sa Sentom.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Aleksinački košarkaši igraju u Valjevu i nadaju se pobedi

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019

Priliku da upišu prvi trijumf na strani ove sezone košarkaši aleksinačkog Napretka imaće u subotu, 26. oktobra kada igraju sa Metalcem u Valjevu u 4. kolu Košarkaške lige Srbije. Aleksinčani na ovaj megdan idu sa dve pobede i porazom u džepu, a nadaju se da mogu doneti dva boda.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.