Na Zapadnom Balkanu ništa novo!

Izvor: Aleksinac.net, 28.Avg.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na "Zapadnom Balkanu" ništa novo!

Sve teče, sve se menja, a ovde sve isto. Samo njega nema! Doduše, ako fali glavni igrač, centarfor, makar u našem slučaju rezerve nisu za potcenjivanje. Nadvisile su prvu zvezdu!

Elem, otvaraju se fabrike, putevi, železničke stanice... Prodaju se rudnici, rudna blaga, poljoprivredni kombinati. Šta će nama to? Neka drugi muče muku sa srpskom zemljom (mislim na onu obradivu), s retkim plemenitim i drugačijim metalima, uopšte s onim nepotrebnim balastom. Srbija će >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << živeti od donacija gastarbajtera. I od migranata, je l' te? Migranti će podići natalitet u Srbiji i useliti se u napuštene srpske kuće. Da preporode Srbiju, ako sam dobro shvatio zamisao visoke funkcionerke vladajuće stranke?

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.