Na Savi kod šabačkog Starog grada

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Jan.2022, 09:08

Na Savi kod šabačkog Starog grada

Na Savi kod šabačkog Starog grada i nedaleko od starog železničkog mosta lađari dolaze da obiđu svoje lepotice u rečnim zimovnicima. Prethodnih lepeih dana ovi susreti na obali moćne reke iskoristi se i za čašicu razgovora i kaficu. Kad grane proleće i stignu topli dani ne odvajaju se od savske obale, zimi je, ipak, drugačije, ali druženje ne prestaje.
Članak Na Savi kod šabačkog Starog grada se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Zlatibor

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Jan.2022, 09:05

Zlatibor – skijaški centar pod novim snegom i u Novoj, 2022, godini. Skijaša je sve više, hoteli su sve puniji. Mali veliki zimski raj, ponajviše za mlade.. Članak Zlatibor se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.