Na Preševu KOLONE VOZILA, čeka se dva sata

Izvor: OkRadio.rs, 01.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Preševu KOLONE VOZILA, čeka se dva sata

Na graničnom prelazu Preševo vozila se zadržavaju oko dva sata na izlazu iz zemlje, kolona je duga nekoliko kilometra. Na ulazu u zemlju čeka se oko 40 minuta. Poslednji je dan raspusta, letu i turističkoj sezoni bliži se kraj, pa bi ovo trebalo da bude poslednji vikend kada je priliv vozila ka graničnim prelazima veći.   Od jutros se na graničnom prelazu Preševo čeka se oko dva sata na izlaz iz zemlje.   U tri trake propuštaju se putnička vozila, u dve autobusi. Kolona vozila duga je nekoliko kilometara, a vozači kažu da čekaju više sati.   Iz pravca Severne Makedonije zadržavanja su oko pola sata, ali...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Gužve na prelazima jenjavaju, na Preševu se čeka do 40 minuta

Izvor: RTS, 01.Sep.2019

. Situacija je na graničnom prelazu Preševo znatno drugačija u odnosu na prethodni deo dana. Dok su vozači na granici tokom dana čekali dva i po sata, sada su na ulazu u zemlju zadržavanja od 30 do 40 minuta, dok su na izlazu svega desetak minuta.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.