Izvor: Pančevac-online.com, 07.Avg.2023, 12:39

NOVOSADSKA AGENCIJA NAPLATILA ARANŽMANE, PA PROPALA: Prevareni građani daju izjavu u MUP Vlasnik: Ne bežim od toga da vratim novac, samo mi je potrebno vreme

Građani koji su ostali bez uplaćenog letovanja nakon što je novosadska turistička agnecija „City travel“ proglasila bankrot trenutno se nalaze u MUP gde daju izjavu. Prethodno su se okupili ispred turstičke inspekcije u Novom Sadu. Dvadesetak građana ostalo je bez svojih aranžmana nakon što su dobili poruku da je agencija „City travel“ bankrotirala. Posle tog […] The post NOVOSADSKA AGENCIJA NAPLATILA ARANŽMANE, PA PROPALA: Prevareni građani daju izjavu u MUP Vlasnik: Ne bežim od toga da vratim novac, samo mi je potrebno vreme appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.