Izvor: Radio Dunav, 03.Mar.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI “SVET SA SPUTNJIKOM” O IZBORIMA

Večeras od 22 sata na talasima Dunav radija, poslušajte novo izdanje spoljnopolitičke emisije „Svet sa Sputnjikom“.
„Svet sa Sputnjikom“ ovog četvrtka je posvećen izborima. U prvom satu emisije o vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji. Ko će s kim pre, a ko će s kim u koaliciju posle izbore. Ko sigurno ulazi u budući parlament, a ko je na ivici cenzuza? Kako će se partije boriti za glasače?
U drugom segmentu emisije pričaće se o američkim izborima, ko je bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Beloj kući, republikanci ili demokrate? Kakav je izborni sistem u SAD, koliko novca se potroši tokom kampanje i da li elite zapravo biraju predsednika SAD?
U poslednjem delu emisije  biće analizirani izbori u Iranu. Šta rekordan broj žena u parlamentu i reformisti donose Iranu? Kako se živi u zemlji koja je u proteklih 35 godina bila pod vojnim i ekonomskim sankcijama?

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.