Izvor: Radio Dunav, 05.Sep.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI CENOVNIK I RADNO VREME BANJE JUNAKOVIĆ

Od danas na otvorenim bazenima banje Junaković radi samo termalni bazen sa masažerima, a shodno tome uprava je promenila i cenovnik usluga kao i radno vreme za naredni period. Ulaz na otvorene bazene za decu mlađu od 7 godina ulazak na otvoreni bazen banje Junaković je besplatan, deca od 7 do 15 godina plaćaće ulaz 50 dinara. Za sve građanje apatinske opštine u priloženu ličnu kartu cena ulaznice je 100 dinara, dok će za odrasle ulaz koštati 200 dinara.
Sa kupljenom kartom za korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << otvorenog bazena gosti banje mogu da koriste i zatvoreni terapeutski bazen u skladu sa preporučenom dužinom boravka (do 30 do 60 minuta).
Novo radno vreme bazena je od 10 do 18 sati.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Novi cenovnik i radno vreme otvorenih bazena banje Junaković

Izvor: 025info.rs, 05.Sep.2016

Od danas, 05. 09. 2016. godine, na otvorenim bazenima banje Junaković radi samo termalni bazen sa masažerima. Iz tog razloga uprava je promenila cenovnik usluga, kao i radno vreme za naredni period. Ulaz na otvorene bazene za decu mlađu od 7 godina je besplatan dok će deca od 7 do 15 godina plaćati...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.