Izvor: Pančevac-online.com, 02.Jun.2023, 12:08

NOVA RASA U SRBIJI Ovo je banatski magarac! Zoltan Budai: Jako su mirni i inteligentni i jedu sve VIDEO

Naučni projekat sproveden u Specijalnom rezervatu prirode „Zasavica“ koji je istraživao magarce, utvrdio je da se osim balkanskog, na našim prostorima gaji i – banatski magarac. Očekuje se da do kraja godine bude registrovan kao nova rasa u Srbiji, javlja RTS. Naučnici su primetili da u Banatu žive magarci teški i do 150 kilograma. To […] The post NOVA RASA U SRBIJI Ovo je banatski magarac! Zoltan Budai: Jako su mirni i inteligentni i jedu sve VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

POSEČENA CRVENOLISNA BUKVA U OMOLJICI: Od ovog spomenika prirode napraviće pravo umetničko delo! FOTO i VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Jun.2023

Crvenolisna bukva u parku Omoljica je jedan od spomenika prirode u Pančevu. U pitanju je veoma retka vrsta bukve, koja ne raste u našim krajevima. Jedina je na teritoriji Pančeva i proglašena je za spomenik prirode treće kategorije od lokalnog značaja. Ovaj spomenik je jako dugo odolevao zakonima...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.