Izvor: Pančevac-online.com, 30.Apr.2023, 12:23

NIJE DOŠAO ZBOG ZADOVOLJSTVA VEĆ ZBOG MUKE Luka Modrić Viđen u Beogradu! Traži pomoć od čuvene doktorke Kovačević!

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić viđen je sinoć u Beogradu, u koji je došao u tajnosti, ekskluzivno je objavio Sport klub. On je viđen na Čukarici, u jednom prestoničkom restoranu, ali nije došao zbog zadovoljstva, već zbog muke. Naime, Modrić je pomoć usled povrede potražio kod čuvene doktorke Marijane Kovačević, koja godinama unazad uspešno oporavlja […] The post NIJE DOŠAO ZBOG ZADOVOLJSTVA VEĆ ZBOG MUKE Luka Modrić Viđen u Beogradu! Traži pomoć od čuvene doktorke Kovačević! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MODRIĆ VIĐEN U BEOGRADU: Sedeo u restoranu na Čukarici!

Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2023

Hrvatski internacionalac u prestonici Srbije. Jedan od najboljih fudbalera madirskog Reala Luka Modrić se kako navodi Sport klub našao u Beogradu. On je nedavno doživeo povredu prepone, pa je propustio susret sa Almerijom. Modrić je ručao u jednom od ekskluzivnih restorana na Čukarici. Luka u Beograd...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.