Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023, 11:03

ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUPA: Učenik (14) OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet osoba! Šestoro dece i nastavnica u teškom stanju! VIDEO

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, navodi MUP. Učenik ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen […] The post ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUPA: Učenik (14) OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet osoba! Šestoro dece i nastavnica u teškom stanju! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MASAKR U BEOGRADU GLAVNA VEST U SVETU Vodeći svetski mediji o napadu u školi u kojem je ubijeno osmoro dece: Retka masovna pucnjava

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Nezapamćena tragedija koja se desila danas u Beogradu, kada je učenik u školi ubio devet osoba, glavna vest je i na svetskim medijima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.