Izvor: Pančevac-online.com, 19.Okt.2023, 15:46

NEVEROVATAN SPOJ U JEDNOJ SLICI Autentični Zatiborac drži kabinu najveće turistička atrakcije u Srbiji Gold Gondole!

Čajetina – Slike Gold gondole na Zlatiboru obišle su svet, ali sada je ova turstička atrakcija dobila i jedan svojevrsan simbol i to sličan onom koji već godinama stoji na Kraljevom trgu u centru planine, a delo je vrsnog drvodelje Miladina Lekića iz sela Šljivovica. Kabina Gold Gondole od drveta, koju drži stari Zlatiborac sa […] The post NEVEROVATAN SPOJ U JEDNOJ SLICI Autentični Zatiborac drži kabinu najveće turistička atrakcije u Srbiji Gold Gondole! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Najveća turistička atrakcija u Srbiji sada ima jedinstveni simbol od drveta

Izvor: B92, 19.Okt.2023

Slike Gold gondole na Zlatiboru obišle su svet, ali sada je ova turstička atrakcija dobila i jedan svojevrsan simbol i to sličan onom koji već godinama stoji na Kraljevom trgu u centru planine, a delo je vrsnog drvodelje Miladina Lekića iz sela Šljivovica.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.