Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jun.2023, 12:58

NESTALA AKTIVISTKINJA NVO I BORAC ZA ROMSKA PRAVA: Poslednji put viđena u ponedeljak u centru Bjelog Polja kad je otac doveza do Biroa rada, majka moli za pomoć FOTO

BIJELO POLJE – Već tri dana nema ni traga ni glasa od Rozane Božović (24) iz Bijelog Polja, a poslednji put je viđena u ponedeljak u centru grada. – Otac ju je odvezao do centra da overi knjižicu u Biro rada. Izašla je iz automobila i otišla, od tada je nigde nema. Ne znamo više […] The post NESTALA AKTIVISTKINJA NVO I BORAC ZA ROMSKA PRAVA: Poslednji put viđena u ponedeljak u centru Bjelog Polja kad je otac doveza do Biroa rada, majka moli za pomoć FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NESTALA DEVOJKA (24) IZ BIJELOG POLJA Otac ju je odvezao do Biroa, izašla iz vozila i od tada joj se gubi svaki trag: Majka apeluje ako je neko vidi da odmah javi (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Jun.2023

Već tri dana nema ni traga ni glasa od Rozane Božović (24) iz Bijelog Polja, a poslednji put je viđena u ponedeljak u centru grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.