Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022, 10:27

NEĆU SE SMIRITI DOK JE NE UBIJEM! A POSLE ĆU I SEBE! Uhapšen Nišlija (27) koji je ranio policajca i kolima udario bivšu devojku!

Nišlija F.M.(27) uhapšen je zbog sumnje da je u Leskovcu nožem dva puta ubo policajca u rame, a zatim automobilom udario bivšu partnerku. -Ja neću da se smirim dok ne ubijem nju, posle ću i sebe“, ovo su reči koje je nakon hapšenja u policijskoj stanici izgovorio F.M. koji je posle svađe sa bivšom devojkom […] The post NEĆU SE SMIRITI DOK JE NE UBIJEM! A POSLE ĆU I SEBE! Uhapšen Nišlija (27) koji je ranio policajca i kolima udario bivšu devojku! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.